Schildersbedrijf H&K

Kwalitatief Hoogwaardig Schilderwerk

Wij zijn een schildersbedrijf dat zo’n 30 jaar heeft bestaan onder de naam “Schildersbedrijf D.J. Heinsbergen”. Dit schildersbedrijf is 35 jaar geleden van vader op zoon overgegaan en bestaat in totaal al meer dan 70 jaar.

In 2012 is de schoonzoon van dhr. Heinsbergen, dhr. Kuif, in het bedrijf gekomen en zijn ze in 2014 verder gegaan onder de naam “Schildersbedrijf H&K”, te Apeldoorn.

Bent u op zoek naar een schilder die vakwerk levert? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Wij zijn vakschilders die trots zijn op ons werk. We hebben dankzij onze jarenlange ervaring veel vakkennis en passen dit graag toe.

We zijn een bedrijf dat de ontwikkelingen in de schildersbranche altijd volgt en zijn daardoor innoverend. Nieuwe producten bekijken we altijd eerst kritisch en gebruiken deze pas als wij vinden dat het een verbetering is voor ons werk.

Onze materiaalkeuze is altijd van een merk dat zich bewezen heeft in de schilderswereld zoals: Sikkens, Herfst & Helder, Trimetal, Sigma, Wijzonol, Keim en Jotun ( Demidekk ). Van deze verfproducenten gebruiken wij alleen de producten uit het topsegment.

Ons werk wordt altijd gegarandeerd. Dus mocht er (om welke reden dan ook) toch iets misgaan, dan springen we royaal met de garantievoorwaarden om.

Wij verrichten alle voorkomende schilderswerkzaamheden en vele decoratieve technieken, zowel binnen als buiten.

Twee-jaren-systeem

Als het houtwerk toe is aan een goede schilderbeurt, adviseren wij meestal een Twee-jaren-systeem, omdat een dergelijk systeem een hoger rendement geeft dan een systeem waar het houtwerk in één keer wordt afgeschilderd.

Een Twee-jaren-systeem is één schilderbeurt die over twee fasen wordt verdeeld. Hierbij wordt het houtwerk in het eerste jaar geschilderd in een vochtregulerende (waterdampdoorlatende) glansverf. Het ziet er in het eerste jaar al afgeschilderd uit, maar dankzij de vochtregulerende verf kan het teveel aan vocht dat in het hout zit, nog een jaar door de verf heen uitdampen. Het tweede jaar is het hout gedroogd en is het perfect om af te schilderen.

Naast een systeem zoals hierboven beschreven, passen wij ook andere systemen toe en hebben wij altijd - geheel afhankelijk van uw wensen, staat van onderhoud, kwaliteit van het houtwerk en natuurlijk uw budget - een passend verfsysteem voor u.

Foto van schilder Henk kuif, aan het werk op een stijger met de kwast in zijn hand verft hij een gevel.
Foto van de schilder Joop Heinsbergen.